Benelux
Kulzer globes image
Landen
Contact
Nieuwsbrief
Landen
Contact
Nieuwsbrief
Everyday Dentistry
'Everyday Dentistry' met Maarten de Beer

Maarten de Beer

Leerdoelen

Overige informatie

Schrijf u hier in

Producten die worden gebruikt tijdens de hands-on cursus

 • Venus® Pearl

  Venus® Pearl

  De nano-hybride composiet Venus Pearl heeft een soepele consistentie en wordt het geroemd om haar onovertroffen modelleereigenschappen en indrukwerkkende esthetiek.

 • Venus® Diamond Flow

  Venus® Diamond Flow

  De vloeibare nanohybride composiet voor esthetiek en perfectie tot in het kleinste detail. Geschikt voor tal van indicaties waaronder klasse V restauraties. De uitstekende radio-opaciteit maakt een betrouwbare diagnose mogelijk.

 • Venus® Color

  Venus® Color

  Met het nabootsen van glazuurscheurtjes, fissuurverkleuringen of kalkvlekken kunt u restauraties een natuurlijke karakterisering geven. Met kleuren die de natuurlijke en individuele expressie nabootsen.

 • iBOND® Universal

  iBOND® Universal

  iBOND Universal is het universeel, lichtuithardend adhesief voor elke bondingtechniek en alle indicaties. iBOND Universal is compatibel is met alle tandheelkundige materialen en is daarmee dé allrounder voor een betrouwbare hechtsterkte.

 • Venus® Supra

  Venus® Supra

  Venus Supra pre- en high-gloss polishers zijn gemaakt van siliconen en hooggevuld met microfijn diamantpoeder. Met de 5 verschillende vormen heeft u een universele oplossing voor alle anterieure en posterieure composietrestauraties.

 • Starlight pro

  Starlight pro

  Starlight pro is een LED-uithardingslamp voor de polymerisatie van lichtuithardende dentale materialen zoals adhesieven en composieten. De primaire taak van lichtpolymerisatie met Starlight pro is het constant produceren van hoogwaardige en zekere restauraties.