Landen
Contact
Nieuwsbrief
Shop_BE
Shop_NL

CAD/CAM – verhoog uw effectiviteit

Kulzer biedt een breed scala aan CAD/CAM-oplossingen om u te helpen uw productiviteit en winstgevendheid te verhogen - van individuele producten en materialen tot complete digitale workflows. We bieden hoogwaardige apparatuur - van scannen tot 3D-printen - en we benutten onze jarenlange expertise om nieuwe materialen te creëren die perfect zijn aangepast aan de digitale workflow.

Kulzer Benelux

NL

Gevalideerd, efficiënt en simple

Kulzer´s 3D-Printing pro Solution

Ontdek meer!
3DP pro Solution

Diverse 3D-printmaterialen

Selecteer een vloeistof voor verschillende indicaties!

Een overzicht van dima Print materialen
3D Print Materials

Kent u deze producten?

 • Nieuw

  3D Printing

  cara® Print Clean pro

  cara® Print Clean pro

  Pas geprinte tandheelkundige objecten worden meestal met de hand gereinigd - tenzij u beschikt over het reinigingsapparaat van Kulzer: cara Print Clean pro.

 • Nieuw

  3D Printen

  cara® Print 4.0 pro

  cara® Print 4.0 pro

  Onze all-rounder de cara Print 4.0 pro is een 3D-printer die door dentale experts is ontwikkeld om deel uit te maken van een uitgebreide, grondig geteste workflow.

 • Nieuw

  3D Print Material

  dima® Print Digital Denture

  dima® Print Digital Denture

  Met dima Print Digital Denture kunt u snel en eenvoudig duplicaten maken en een nieuwe markt voor reserveprothesen bedienen.

 • Nieuw

  cara Print System

  cara® Print LEDcure

  cara® Print LEDcure

  Een 3D-printproces dat de efficiëntie en winstgevendheid van dentale laboratoria vergroot. Van indicatie-specifieke printmaterialen en een 3D-printer, tot handsfree reinigen en napolymeriseratie.

 • HiLite® power 3D

  HiLite® power 3D

  HiLite power 3D is onze hoogwaardige lichtpolymerisatie-eenheid voor veilige en efficiënte polymerisatie van alle lichtuithardende tandheelkundige materialen en 3D-printmaterialen.

 • 3D Print Material

  dima® Print Stone beige

  dima® Print Stone beige

  dima Print Stone beige is een 3D-vloeistof voor het 3D-printen van tandheelkundige modellen die de look, het gevoel en de verwerkingseigenschappen hebben van traditionele gipsmodellen. Profiteer van 3D-productie met behoud van het traditionele gevoel.

 • Nieuw

  3D Printing material

  dima® Print C&B temp

  dima® Print C&B temp

  Als het gaat om tijdelijke restauraties, bespaart 3D-printen aanzienlijk veel tijd en kosten in vergelijking met frezen. Maar dat niet alleen: er komen tandartsfrezen vrij voor hoogwaardige opdrachten die niet mogelijk zijn op een 3D-printer (bijv. zirconia).

Alle CAD/CAM producten

Heeft u dit gezien?

Copy denture - it´s easy!
Kulzer´s 3D-Printing pro Solution

dima print materialen voor Asiga 3D printers