Landen
Contact
Nieuwsbrief
Shop_BE
Shop_NL
Kulzer Benelux

NL

Venus
Venus
Venus composieten
Venus - Schoonheid die verder gaat dan esthetiek

Een glimlach maakt het leven mooier. Verbeter de schoonheid van het leven met een glimlach die verder gaat dan esthetiek en een oprecht gevoel van welzijn en geluk weerspiegelt. Laten we samen de mensen om ons heen gelukkig maken.

Venus Pure composieten
Venus Pure
Venus Art composieten
Venus Art
 • Venus® Diamond

  Venus® Diamond

  Venus Diamond is een nano-hybride universeel composiet dat op een unieke manier lage krimpspanning met hoge buigsterkte combineert. Dit universele composiet heeft een stevige consistentie die uitstekend te modelleren en toch comfortabel in gebruik is.

 • Venus® Pearl

  Venus® Pearl

  De nano-hybride composiet Venus Pearl heeft een soepele consistentie en wordt het geroemd om haar onovertroffen modelleereigenschappen en indrukwerkkende esthetiek.

 • iBOND® Universal

  iBOND® Universal

  iBOND Universal is het universeel, lichtuithardend adhesief voor elke bondingtechniek en alle indicaties. iBOND Universal is compatibel is met alle tandheelkundige materialen en is daarmee dé allrounder voor een betrouwbare hechtsterkte.

 • Venus® Supra

  Venus® Supra

  Venus Supra pre- en high-gloss polishers zijn gemaakt van siliconen en hooggevuld met microfijn diamantpoeder. Met de 5 verschillende vormen heeft u een universele oplossing voor alle anterieure en posterieure composietrestauraties.

Maak deel uit van de Venus community
BE PART OF IT
Maak deel uit van de Venus community

We weten dat u het geweldig zult vinden, hier kun u het ervaren.

Deel uw verhalen en ontdek een actieve community die net zoveel van glimlachen houdt als wij.

Join the community

Downloads

Gebruiksaanwijzingen

Contact